top of page

Naar binnenkijken in tijden van Corona

Bijgewerkt op: 17 jun. 2020

Hoe onrustiger het in de wereld lijkt, hoe meer behoefte ik voel om mezelf op te sluiten, weg van alles en iedereen. Uit pure noodzaak want soms grijpen de gebeurtenissen me naar de strot en weet ik me geen raad met alles. Denk voortdurend dat ik iets moet doen, een standpunt innemen, opstaan, solidair zijn noem maar op, om me vervolgens weer druk te maken dat ik juist van alles niet moet doen zoals te dichtbij komen, niet in de tram, niet op bezoek.....

Maar dat opsluiten in mezelf werkt voor mij alleen als ik toch een of andere vorm van communiceren vind. Momenteel voelt Instagram als een medium waardoor ik toch contact met anderen heb en ook dingen kan delen. Maar ook dat heeft een keerzijde want vaak komt het niet veel verder dan gelike over-en-weer en draai ik weer in eigen kleine benauwde cirkeltjes. Waar ik werkelijk behoefte aan heb is verbinding!

Dus vandaag maar weer es wat anders: een blog schrijven en mijn site updaten. Ik heb eindelijk onder woorden gebracht hoe ik enigszins tot het maken van beelden ben gekomen (zie Over Mij op deze site)

En ik plaats wat foto's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt om met je te delen.

Als je dit leest zou ik het heel erg waarderen als je een reactie zou willen plaatsten onder deze blog. Hoe breng jij je tijd door, wat doen de gebeurtenissen in de wereld met je, heb je nieuwe voornemens of wensen of verlangens naar aanleiding van het hele Coronagebeuren en Blacklivesmatter, of wil je jezelf ook af en toe opsluiten en over een tijdje wakker worden en beseffen dat dit een nare droom was?

Ik hoor het heel graag!

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page