top of page

Nieuwe foto's door het thuiszitten

Het coronavirus brengt veel onrust met zich mee op dit moment. Behalve onrust, zie ik ook angst en paniekreacties om mij heen, maar ook in mijzelf als ik niet oplet. Het noodgedwongen thuiszitten heeft wel een aantal positieve gevolgen wat mij betreft en daar focus ik me zoveel mogelijk op. Alles wat ik om me heen heb verzameld in de loop der tijd gaat weer door mijn handen. Ik ben er spelenderwijs nieuwe composities mee aan het maken en fotografeer dat. Sommige foto's plaats ik op mijn Instagram account @paulinevanderbaan en hier op mijn site. Het is voor mij een prettige manier om mijzelf af te leiden en om positieve kracht te verzamelen. Ik wens iedereen dit soort momenten van onbezorgd bezig zijn toe!

PS filmpjes over puppies en babies op Youtube kijken doet ook wonderen!
50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page