top of page
workshop

WORKSHOP Herfstpapier maken


In de herfst kleuren de bladeren van de bomen van groen tot rood, goudgeel tot bruin. Voor mij is het herfstgevoel verbonden met mooie aardse tinten en het begin van het vergaan van het blad. Langzaam maakt de natuur zich klaar voor rust en winter. Bijna iedereen heeft wel eens tijdens een boswandeling zo'n prachtig blad opgeraapt en mee naar huis genomen. Om te bewaren. Vaak verdwijnt het dan tussen de bladzijden van een boek om vervolgens vergeten te worden. Hoe leuk is het om nu eens iets te gaan maken met die gedroogde bladeren, die prachtige aardtinten en het besef van de vergankelijkheid van dit alles?
In deze workshop van 2 uur leer ik je hoe je met wol en bladeren een compositie maakt en dat verwerkt tot heel dun papier, bijna stof. Het herfstgevoel gevat in draad, als in een web van een spin.
Je kan deze stof later op meerdere manieren gebruiken, bijvoorbeeld als materiaal in een collage, je kunt het inlijsten, je kan er een boekomslag mee maken of gewoon aan de muur hangen. Voor iedereen toegankelijk.

Tijdsduur: 2 uur
Datum: 2 okt 2021 14.00-16.00u
Andere data in overleg

Locatie: Amsterdam
Geschikt voor max. 4 personen, maar ook individueel
Prijs: 35 euro per persoon 
Inbegrepen materialen, thee en versnapering
Opgeven/vragen kan via Contactpagina o.v.v. Herfstpapier

herfstworkshop
bottom of page