top of page

HERBARIUM, een boek over bloemen persen en bloemenkunst

Bijgewerkt op: 10 aug. 2021

Een tijdje geleden werd ik via Instagram benaderd door Daisy Ranoe (@daisyranoe). Zij was beizg met een boek over bloemen persen voor uitgeverij Snor (@dewereldvansnor ). Behalve schrijven over het proces van bloemen persen en hoe je dat het beste kan doen en wat je daarmee kan doen , wilde ze ook graag kunstenaars interviewen die geperste, of gedroogde bloemen in hun werk gebruiken. Zo kwam ze o.a. bij mij terecht. We hadden een paar gezellige uurtjes waarin ze mij interviewde en foto's maakte van mij en mijn werkplek. Ik voel mij nooit op mijn gemak als ik op de foto ga, maar Daisy zorgde voor een ontspannen sfeer en werkte heel snel.

(Foto: M. Nol)

(foto: M. Nol)

(foto: M. Nol)

Het was een leuke ervaring om over mijn werk en mijn verlangen om dingen te maken te vertellen.

Op onderstaande Instagramfoto zie je Daisy super enthousiast haar eerste exemplaar van Herbarium vasthouden. Het is een prachtig boek geworden, boordevol ideeën en foto's.

Vanaf 30 juni 2021 te koop.
72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page