top of page

Kruipend door de tuin

Sinds ik een smartphone heb ben ik in de ban van foto's maken. Ik was aanvankelijk nogal "tegen" een smartphone. Mijn ouderwetse mobieltje deed t best en ik was er tevreden mee ondanks klachten van vrienden om mij heen dat sms-en "zooooo jaren '80 was" en dat ik nou toch eindelijk eens moest gaan whatssappen.

Tot ik op een ochtend bij gebrek aan een camera even de smartphone van mijn vriend vroeg om een bloemetje op de kiek te zetten. Na wat gepruts ontdekte ik per toeval dat ik in kon zoomen. En hoe! Er ging een wereld voor mij open. Ik was om: als je dat met een smartphone kon doen dan wilde ik er ook een.

En zo geschiedde.

Wat een genot! Elk bloemetje en grassprietje werd aan een onderzoek met dat ding onderworpen. Zelfs splinters in mijn vinger kwamen vergroot in beeld, voor mijn toch wat kippiger wordende zicht een uitkomst.

Sinds de komst van dat ding kruip ik nog meer dan voorheen op handen en voeten door mijn tuin op zoek naar miniwerelden die ik eerder niet of nauwelijks kon zien. Ik ben soms sprakeloos door de prachtige details in bloemen of bladeren. Hieronder zie je wat voorbeelden.

Nu, 6 jaar na datum heb ik nog steeds hetzelfde toestel, ik ga nog steeds niet zo mee met mijn tijd.

Maar whatssappen doe ik inmiddels als geen ander want sms-en is zooooooooo jaren 80!
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page