top of page

Voorbereidend werk, knip, knip,knip


Dit is mijn eerste filmpje om te kijken hoe ik het beste mijn werkproces kan vastleggen op film.

Ik heb alleen mijn telefoon en een standaard en kan dus duidelijk niet zien wat ik doe. Bovendien moet ik ook nog naar de camera en terug lopen dus het is nog verre van boeiend om naar te kijken!!! Maar ik doe het voorlopig met wat ik heb en dus vraagt het kijken nogal geduld. Net als het maken trouwens.

Tergend langzaam zie je mij hier dus een werk voorbereiden.

Elk blaadje van de hortensia knip ik af en selecteer ik enigszins op kleur.

Daarna leg ik ze in groepjes van verschillende grootte om ze te selecteren voor een nieuw te plakken ontwerp.

Ik beloof dat een volgend filmpje wat korter is.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page